Asomobilist raakt rijbewijs kwijt

0

Schreeuwen, toeteren en opvallend rijgedrag vertonen, een 25-jarige Haarlemse automobilist zocht blijkbaar aandacht op de Lange Herenvest in Haarlem.

De man kreeg zijn aandacht, maar dat was niet de aandacht waar hij op had gehoopt. Een agent kreeg de man woensdag rond 23.45 uur in het vizier. Op het moment dat de politieagent keerde om poolshoogte te nemen maakte de Haarlemmer een paar flinke verkeersovertredingen.

De bestuurder had geen zin om op de auto’s voor zich te wachten. Daarbij reed hij over een doorgetrokken streep en passeerde daarbij een vluchtheuvel via de linkerzijde van de weg. Hierbij liep de snelheid op tot zo’n 120 kilometer per uur. De maximum snelheid ter plaatse is 50 kilometer per uur.

De Haarlemmer werd aan de kant van de weg gezet en daarbij kreeg hij zijn verdiende aandacht. Zo kon de man onder meer zijn rijbewijs inleveren.

Advertentie