Groot thema-dansfeest bij Leids Danscentrum

0

Op vrijdag 28 september opent het Leids Danscentrum (LDC) haar deuren voor alle stijldansers uit de regio (ook uit Haarlem!). Het LDC heeft een grote dansvloer en Pedro Guijt, fanatieke danser bij het LDC en een bekende in de stijldanswereld, organiseert daar voor het tweede jaar op rij een grote dansavond met livemuziek en buffet.

Organisator Pedro Guijt: “Vorig jaar organiseerde ik een soortgelijke avond, omdat ik toen dertig jaar op de dansvloer stond. Omdat het feest vorig jaar zo’n succes was, heb ik vrij snel daarna besloten om nu weer zo’n feest te geven.

Op vrijdag de 28e heeft Guijt de zaal afgehuurd. De band Nice & Easy (duo Harold & Diana) komen spelen en er zijn tijdens deze avond twee dansdemonstraties: van Bernd van Pelt en Avalon Putters (ballroom) en Wendell Potters en Naditza Smit (latin). Ook aan de inwendige mens wordt gedacht: toegang tot het stijldansfeest is inclusief buffet. “Ik werk zelf in de horeca, dus het is voor mij logisch dat er ook lekker eten is op zo’n feestelijke avond”, aldus Guijt. “Voor € 17,50 (excl. drankjes) krijgt u van ons een geweldige stijldansavond met shows en eten. En fotograaf Peter Demmers is aanwezig voor een photoshoot.

Een deel van de winst wordt gedoneerd aan ‘Stichting Haarwensen’. Deze stichting schenkt al meer dan 10 jaar haarwerken aan kinderen tot en met 18 jaar die, door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid), hun eigen haar verliezen.

Het dansfeest heeft als thema ‘piraten’. “In piratenstijl gekleed op het feest komen is niet verplicht, maar we zouden het zeker op prijs stellen”, geeft Guijt nog aan. De kaartverkoop aan de deur begint om 18.00 uur, de deuren van de zaal gaan om 18.30 uur open. Het buffet wordt rond 19.00 uur geopend. Het adres is Lammenschansweg 134a, Leiden. Meer informatie vindt u op Facebook.

Inhoud kan niet worden weergegeven door uw cookie voorkeuren!

Dit komt omdat “Google Maps” cookies gebruikt die u niet toestaat. Wilt u deze inhoud toch zien dan dient u op toestaan te klikken: klik hier om uw voorkeuren te openen.

Advertentie