Foodfestival Eten op Rolletjes keert terug in Haarlem

Het intieme festival tovert Lichtfabriek terrein om tot openluchtrestaurant

1

Eten op Rolletjes keert van van 29 juni t/m 1 juli voor het derde jaar op rij terug in Haarlem. Het intieme foodfestival tovert het terrein rondom de Lichtfabriek weer om tot openluchtrestaurant voor jong, oud en alles daartussenin. De ingrediënten van het gratis festival: keukens op wielen met het lekkerste eten, live muziek en kidsvermaak.

Voor Eten op Rolletjes selecteren organisatoren Frans en Bob Nagel alleen intieme plekken met veel historie en sfeer. En daar hoort de Lichtfabriek vanzelfsprekend bij. Op elke locatie staan ruim 25 food trucks die de smaakpapillen trakteren op de meest uiteenlopende gerechten: van sapjes en smoothies van De Dames van het Verboden Fruit, Dracula Steak van Beckysnacky tot oesters van de Oesterkrakers. Bezoekers genieten niet alleen van lekker eten, maar ook van muziek van lokale bands en DJ’s. Natuurlijk denkt Eten op Rolletjes ook aan de kleinste bezoekers. Kinderen vermaken zich onder andere bij de poppenkast of de zweefmolen.

Succesformule
De succesformule van Eten op Rolletjes? Het intieme foodfestival brengt mensen en smaken samen. Frans Nagel: “Iedereen voelt zich thuis op Eten op Rolletjes. Van jong tot oud en alles daartussenin. Zodra je het festival binnenstapt, bevind je je in een nieuwe wereld vol lekker eten en muziek. Je kunt samen met familie neerploffen op een picknickkleed, vrienden maken aan de lange houten tafels, verrassende, nieuwe smaken ontdekken of de heupen losgooien op live muziek.

Openingstijden Eten op Rolletjes Haarlem

  • Vrijdag 29 juni van 16:00 tot 23:00
  • Zaterdag 30 juni van 13:00 tot 23:00
  • Zondag 1 juli van 13:00 tot 22:00

Toegang tot Eten op Rolletjes is gratis. Ga voor meer informatie naar www.etenoprolletjes.nl.
Bij je eerste bestelling betaal je een half muntje (met uitzondering van speciale glazen) voor een milieuvriendelijk hard-plastic glas welke je het hele festival kan gebruiken en als souvenir mee naar huis mag nemen.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)

1 REACTIE

Comments are closed.