Informatiebijeenkomst over mantelzorgondersteuning

In de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk

0

Iedereen krijgt vroeg of laat met mantelzorg te maken. Tandem, Centrum voor Mantelzorgondersteuning, verzorgt in samenwerking met de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk een informatiebijeenkomst over mantelzorg.

De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 31 juli van 15:00 – 16:00 uur, in de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk (Fie Carelsenplein 2). De toegang is gratis.

Mantelzorg
Mantelzorgers bieden – vaak intensief – zorg en hulp aan een naaste met een chronische ziekte of beperking. Dat gaat meestal vanzelf. Toch komt er heel wat bij kijken als de zorg langdurig en intensief is. Veel mantelzorgers willen dit zo lang ze kunnen en vooral op hun eigen manier, maar zitten soms met vragen of twijfels.

Tandem
Het is fijn om als mantelzorger te weten wat mantelzorg inhoudt en waar je hulp bij kan krijgen. Tandem is een organisatie die mantelzorgers ondersteunt en informeert. Kom naar de informatiebijeenkomst die Tandem in samenwerking met de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk organiseert.

Info
Dinsdag 31 juli | 15:00 – 16:00 uur | Gratis
de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk
Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekzuidkennemerland.nl