Koninklijke onderscheiding voor Jakoline Schaap

0

Jakoline Schaap (65) is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester Jos Wienen reikt haar de bijbehorende versierselen uit op woensdag 18 juli , 12.00 uur in de Dr. H. Bavinckschool, Ambachtstraat 1 in Haarlem.

Jakoline Schaap was totaal maar liefst 48 jaar één van de vaste krachten van de Haarlemse Dr. H. Bavinckschool. Zij was als vrijwilliger actief als klassenassistent voor de kleutergroepen op deze school. Vier ochtenden per week deed zij dit vrijwilligerswerk op de haar kenmerkende enthousiaste wijze. In die rol nam zij veel werk uit handen van de kleuterleerkrachten. Daarnaast draaide Jakoline Schaap ook enkele uren per week mee in het schoonmaakteam van de school.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)