Vind je cursus op de Cursusmarkt

Meer dan 40 organisaties in en om de Bibliotheek Haarlem Centrum

0

Zin om iets nieuws te leren? Op de Cursusmarkt presenteren diverse organisaties hun aanbod voor het nieuwe seizoen. Je kunt ook geheel gratis proeflessen volgen en profiteren van allerlei leuke aanbiedingen.

Op zaterdag 1 september van 10:00 tot 16:00 uur is iedereen welkom in de prachtige Doelenzaal en op het sfeervolle binnenplein van de Bibliotheek Haarlem Centrum, Gasthuisstraat 32 te Haarlem.

Laat je informeren door een groot aantal aanbieders van cursussen, workshops en opleidingen. Wil je leren houtbewerken, gaan buikdansen of spelen in een kindermusical? Of laat je je liever onderdompelen in de wereld van mindfulness en spiritualiteit? Staat het leren van een nieuwe taal of het bespelen van een instrument nog steeds hoog op jouw lijstje? Dit is je kans. Er is altijd een cursus te vinden die bij jou past!

Ook de Bibliotheek Zuid-Kennemerland staat er met een kraam. Iedereen kent de Bibliotheek van de boekencollectie, maar dat we jaarlijks meer dan duizend activiteiten organiseren is bij de meeste mensen minder bekend.

Maak deze dag kennis met de vele docenten en vraag hen het hemd van het lijf. Wil je een proefles volgen? Ook dat kan, want veel cursusaanbieders bieden deze dag een gratis proefles aan. Kijk voor een overzicht van alle standhouders en hun eenmalige aanbiedingen op www.bibliotheekzuidkennemerland.nl/cursusmarkt. Hier vind je ook alle informatie over de proeflessen.

Info
Zaterdag 1 september 2018 | 10:00 – 16:00 uur | Gratis
de Bibliotheek Haarlem Centrum, Gasthuisstraat 32 in Haarlem