De Grote Eenzaamheidshow #3; Thema: Amateurverenigingen in Haarlem

Gevarieerde talkshow in het teken van amateurverenigingen

0

In de derde Grote Eenzaamheidshow van Haarlem Effect staan Haarlemse amateurverenigingen en ‘ontmoeten door kunst en cultuur’ centraal. In het fraaie Haarlemmerhouttheater kunnen bezoekers genieten van onder andere Theatergroep J.J. Cremer (regie Marijke Kots), Films van BuurtBLIK, Waaiertaal en dansgroep DSG.

Ook in deze editie wisselen serieuze en lichtere onderwerpen elkaar af. Upcoming TV host Marciano, bekende Haarlemmer, presenteert samen met Lodewijk de Ruiter deze derde show ‘op locatie’. Deze keer, heel toepasselijk, tijdens de Week van de Ontmoeting. De eerste show was in het Patronaat café (thema jongeren), de tweede tijdens het Houtfestival (thema vluchtelingen).

De Grote Eenzaamheidshow wil eenzaamheid uit de taboesfeer halen en de stad mee laten denken èn doen om eenzaamheid te bestrijden. De toegang is gratis, maar het aantal stoelen beperkt. Dus kom op tijd, of reserveer een stoel via aanmelden@haarlemeffect.nl. Kijk voor het laatste nieuws en line-up op: https://www.facebook.com/DeGroteEenzaamheidShow/.

Info
Locatie: Haarlemmerhouttheater / Van Oldenbarneveltlaan 17
Datum: dinsdag 2 oktober
Zaal open: 20:00 uur
Start Show: 20:15 uur
Presentatie: Lodewijk de Ruiter i.s.m. Marciano