Claus Park Collection in Hoofddorp en KHN vieren 50-jarige samenwerking

0

Claus Park Collection in Hoofddorp is al 50 jaar lang lid van Koninklijke Horeca Nederland (KHN): dé branchevereniging van de horeca. Dirk Beljaarts, lid van het landelijk bestuur van KHN, feliciteerde de horecaondernemers Rick en Leo Claus met dit jubileum en benadrukte het belang van deze lange samenwerking: “We zijn bij KHN heel blij met leden zoals Rick en Leo Claus. Samen geven we de horeca power!

Claus Park Collection: een bedrijf met historie
In 1969 startte de familie Claus in Haarlem met een bowlingcentrum. De gebroeders Rick en Leo Claus staan al sinds 1974 aan het roer. Beide hebben een enorme ambitie en gaan – na een opleiding aan de Hogere Hotelschool in Den Haag – een aantal keren naar de Verenigde Staten om ideeën op te doen voor hun horecabedrijf. Daar leren ze dat uitgaan een ‘experience’ moet zijn; een beleving. En met dat concept gaan Rick en Leo aan de slag. Bowlen wordt onderdeel van een complete avond uit, met eten en entertainment. Daarmee is Claus Partyhouse geboren en later volgt Claus Partyworld. De bouw daarvan kon in 1991 wekelijks door heel Nederland worden gevolgd in de eerste reality tv-serie “Onderneem het maar”. Later volgden ook het Schiphol hotel Courtyard by Marriott en Papa’s Beach House bij het Haarlemmermeerse bos. Een hele collectie aan bedrijven die nu samen Claus Party Collection heten.

Dirk Beljaart: “KHN is trots op een lid als deze. Een inspirerend bedrijf waar ambitie, humor, uitdaging, vernieuwing en goed personeelsmanagement hand in hand gaan. En daarnaast hebben Rick en Leo Claus zich niet alleen enorm ingezet voor hun eigen bedrijf, maar ook voor de horeca als geheel. Ze willen er – samen met ons – voor zorgen dat er een eerlijk speelveld is voor horecaondernemers. Onze samenwerking bestaat al 50 jaar en we hopen dat we nog vele jaren samen kunnen optrekken.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)