Ronja de Roversdochter in Dorpskerk Bloemendaal (8+)

0

Op zondag 7 oktober, in de Kinderboekenweek, komt de voorstelling Ronja de Roversdochter naar de Dorpskerk in Bloemendaal.

Mia Verbeelen vertelt het verhaal samen met klankkunstenaar Henk Mesuere. In een samenspel van woord en klankspel toveren ze Ronja’s wereld tevoorschijn. Mia Verbeelen is al meer dan 20 jaar actief in de Nederlands/Vlaamse vertelwereld. Zij werd Verteller van het jaar 2015 voor Nederland en Vlaanderen.

De voorstelling Ronja, de Roversdochter naar het bekende boek van Astrid Lindgren, gaat over twee roverskinderen uit rivaliserende bendes die vriendschap met elkaar sluiten, zonder dat hun ouders het mogen weten. Wanneer de spanningen in het roversnest hoog oplopen, trekken ze zich terug in het bos. Hun vriendschap overwint alles, zelfs de ruzie tussen de twee roversbendes.

Kinderen die de voorstelling bezoeken, krijgen na afloop het boek Ronja de Roversdochter van Astrid Lindgren cadeau.

Info
Datum: zondag 7 oktober
Tijd: 15.00 – 16.00 uur
Adres: Kerkplein 20, Bloemendaal
Entree: €6 voor kinderen, volwassenen € 12

Kaarten via de website, bij boekhandel Papyrus in Bloemendaal, bij Primera in Overveen of, voorafgaand aan de voorstelling, aan de zaal.

Inhoud kan niet worden weergegeven door uw cookie voorkeuren!

Dit komt omdat “Google Maps” cookies gebruikt die u niet toestaat. Wilt u deze inhoud toch zien dan dient u op toestaan te klikken: klik hier om uw voorkeuren te openen.

Advertentie