College Haarlem houdt spreekuur in Waarderpolder

0

Op dinsdag 20 november houdt het voltallige college van Burgemeester en Wethouders voor de tweede maal een inloopspreekuur in de stad. Het spreekuur vindt plaats van 16.30-18.00 uur in De BakkeRij aan de Hendrik Figeeweg 3F in de Waarderpolder.

De bestuurders willen graag in gesprek met de Haarlemmers en bezoeken de komende maanden alle stadsdelen om bewoners te ontmoeten. Tijdens elk spreekuur kunnen bewoners en ondernemers uit de wijk langskomen, maar Haarlemmers uit andere delen van de stad zijn ook van harte welkom.

Het collegespreekuur is een vervolg op de spreekuren die wethouder Botter de afgelopen jaren hield. Bewoners spraken hem over allerlei zaken uit zijn portefeuille waar zij hulp bij nodig hadden of dachten dat de gemeente dit moest weten. Ook nu staan de bestuurders open voor opmerkingen, ideeën, of vragen waar bewoners mee zitten. Geïnteresseerden kunnen zonder aanmelding langs komen voor een gesprek met de betrokken bestuurder.

Voorafgaand aan het spreekuur bezoekt het college een aantal locaties in de Waarderpolder.

Wethouder Economie Sikkema: “De Waarderpolder is een ongelofelijk belangrijk gebied in Haarlem. Dit bruisende bedrijventerrein met een heel eigen dynamiek is een grote motor van onze economie en het voltallige college kijkt ernaar uit om te spreken met bewoners en ondernemers.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)