Nieuwe Blues Concertlocatie in Haarlem

0

In Haarlem is een nieuwe locatie voor bluesliefhebbers: De Haarlemse Bues Club. Minimaal één keer per maand is er een concert te bezoeken m.u.v. juli en augustus.

We presenteren zoveel mogelijk internationale – vooral Amerikaanse – blues- en rootsartiesten van hoog niveau. Door ons uitgebreide netwerk weten we zowel gevestigde namen als aanstormend talent naar Haarlem te halen.

In het theater van een TV-bekendheid
De concerten worden georganiseerd in het theater van de van TV bekende Hakim Traïdia (o.a. Sesamstraat, NTR): Circus Hakim. De sfeer houdt het midden tussen een theater en een club; met meer dan voldoende clubgevoel om het laagdrempelig en knus te houden.

De capaciteit van Circus Hakim is 135 mensen (waarvan ongeveer 100 zittend). Kaarten kunnen zowel online als aan de deur worden gekocht. De drankprijzen zijn zeer schappelijk.

Er is volop gratis parkeergelegenheid voor de deur voor zowel auto’s als fietsen. Het hek gaat open via een sensor (doorrijden tot vlak voor het hek). Ook is de locatie in nog geen 15 minuten lopen eenvoudig te bereiken vanaf Haarlem Station. Klik hier voor een routebeschrijving.

Totstandkoming
Tot begin 2017 was er de North Sea Jazz Club. Zij brachten ook veel grote namen uit de blueswereld naar onze regio. Zoals u wellicht weet is deze fantastische club inmiddels opgehouden te bestaan door faillissement. De Haarlemse Blues Club zet – zonder dat ze gelieerd is aan de North Sea Jazz Club – een programmering op hetzelfde niveau voort en biedt een fijne avond uit aan liefhebbers van Amerikaanse blues- en rootsmuziek die waarschijnlijk een dergelijke plek in de omgeving gemist hebben.

Info
Website: https://www.haarlemsebluesclub.nl
Adres: Korte Verspronckweg 7-9
Postcode: 2023 BS Haarlem
Ticketshop: https://bit.ly/2C8LsK9

Let op:
Edities van de Haarlemse Blues Club kunnen op vrijdag, zaterdag of zondag plaatsvinden.
Tenzij anders vermeld kunt u van deze openingstijden uitgaan:

  • Vrijdag en zaterdag: 21:00 (zaal open 20:30).
  • Zondag: 15:30 (zaal open 15:00).