Elke 4e woensdag van de maand houden deskundigen van De Nederlandse Vereniging Van rugpatiënten (NVVR) een inloopuur in het Spaarne Gasthuis Hoofddorp of Haarlem. Het inloopuur wordt afwisselend in Haarlem en Hoofddorp gehouden.

Op woensdag 29 september tussen 13.00 – 15.00 uur is een medewerker van de vereniging aanwezig in Haarlem Zuid om iedereen, die meer wil weten over hoe om te gaan met chronische rugklachten, persoonlijk te woord te staan. U vindt de vereniging bij de afdeling patiëntenvoorlichting in de centrale hal van het ziekenhuis.

Info
Datum: Woensdag 29 september 2021
Tijd: 13.00 – 15.00 uur
Locatie: Spaarne Gasthuis Haarlem Zuid, Boerhaavelaan 22, 2035 RC Haarlem

U hoeft zich niet vooraf aan te melden. Het kan zijn dat u even moeten wachten omdat de ervaringsdeskundige in gesprek met iemand die ook voor het inloopuur is gekomen.

Wilt u meer weten? Belt u dan naar de afdeling patiëntenvoorlichting (023) 224 2060.

 

 

 

 

- Advertentie -
Vorig artikel8% van de F1 bezoekers maakte gebruik van duurzaam Park & Bike concept van Startup MOBIAN
Volgend artikelLezingen ‘Van Container naar Circulariteit’ – serie van drie avonden in kader expositie in ABC
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.