De Uitkijk opent gratis haar deuren voor leuke initiatieven uit de regio

Eventlocatie op het Kopje van Bloemendaal start reeks ‘Op de Berg’ events

0

Het jaar 2019 is voor Duinpaviljoen De Uitkijk hét startsein voor een nieuw eventconcept ‘Op de Berg’. De Uitkijk, gelegen op de enige echte ‘berg’ (42m) in de omgeving, stelt haar locatie regelmatig gratis beschikbaar voor events van, voor en door bewoners uit de regio Haarlem, Bloemendaal en omgeving.

‘Op de Berg’ events is bedacht omdat we het belangrijk en leuk vinden dat er lokale live activiteiten georganiseerd worden in een tijd dat alles meer individualiseert en digitaliseert.

Er is zoveel creativiteit en kennis die gedeeld kan worden. En daar is een live event nog altijd het beste voor. Vaak is het een uitdaging voor mensen om een event te organiseren en een geschikte betaalbare locatie te vinden” volgens eigenaar David van Geene, die juist die drempel met dit concept wil verlagen.

En uiteraard kan De Uitkijk meehelpen met de organisatie en promotie van een event. We willen graag dat er op meerdere vlakken sessies gaan plaatsvinden, zoals muziek, sport, cultuur, kids, culinair maar ook debat of informatie. Eigenlijk staan we overal voor open zolang het voor iedereen toegankelijk is” zegt eigenaar Van Geene, die vorig jaar De Uitkijk samen met Hans Schlüter overnam.

Programmering
De eerste avond is op donderdag 7 maart a.s. met een ‘Op de Berg’ – Muziek! editie. Een intiem pianoconcert van Guido Heeneman, componist-pianist uit Haarlem die oa bekend is van muziek van bekende tv programma’s als Jinek, Krabbé zoekt en vele anderen. Guido zal deze avond nieuw eigen werk ten gehore brengen dat rust brengt in de drukte van alledag. In de komende maanden vindt er ook een heus Ping-Pong toernooi en speciale kindermiddagen plaats en De Uitkijk gaat ook een podium zijn voor hobbykoks die graag eens een avond in een restaurant voor gasten willen koken; ‘Op de Berg’ – Gastkok!

Zelf een mooi Event idee?
Wil je altijd al iets organiseren maar komt het er niet van? Of heb je een talent dat je graag wilt ‘exposeren’? Stuur dan een mailtje naar David en wie weet komt jouw event op onze kalender van 2019.