Hello I’m Local nieuwe Tafel van Veel

0

Hello I’m local doet in maart mee met de Tafel van Veel. Het boutique hostel in de Spiegelstraat ( Burgwalbuurt) zal dan bij wijze van proef meedoen aan de Tafel van Veel. Net als in de andere deelnemende restaurants de Wandelaar, Bij Tholen en Casa del Moro zal ook in Hello I’m Local een maaltijd worden geserveerd voor 10 euro en kan er aangeschoven worden vanaf 18.00 uur.

Anders dan de andere locaties is dat het hostel oorspronkelijk geen restaurantfunctie heeft. Maar, mede met het oog op een aanstaande uitbreiding van het Hostel, zal er meer aandacht komen voor de keuken.

Jill van het hostel, denkt dat er ook een mooie verbindende taak voor hen is weggelegd. “De Burgwalbuurt is eigenlijk een soort dorp in de stad, veel bewoners kennen elkaar al en kunnen nu dus gezellig aanschuiven, eventueel met gasten uit de hostel. Natuurlijk is verder iedereen welkom, we kunnen er een hele lange tafel van maken”.

Tafel van Veel
De Tafel van Veel bestaat nu twee jaar. Het initiatief is gestart in het kader van het Jaar van de Ontmoeting 2017. Het is een aanschuiftafel waar elke dinsdag vanaf 18.00 uur aangeschoven kan worden. Iedereen is welkom om een daghap van 10 euro te komen nuttigen in één van de deelnemende restaurants, reserveren is niet nodig. Inmiddels weten veel mensen de Tafel van Veel te vinden en is er sprake van een opstart van een Tafel van Veel in enkele andere gemeenten.

Info
Wat : Tafel van Veel
Waar :

  • Casa del Moro, Jansweg
  • De Wandelaar , Nieuwe Kerkplein
  • Bij Tholen, Kruisweg
  • Hello I’m local, Spiegelstraat ( van 5 tm 26 maart, reserveren vereist)

Wanneer: elke dinsdag
Tijd : Aanschuiven tussen 18.00 en 18.30 uur
Prijs : 10 euro per couvert, ook vegetarisch

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)