Surfana Festival 2016

0

In het weekend van 10, 11 en 12 juni wordt in de Bloemendaalse duinen voor de vierde maal het Surfana Festival gehouden.

De duinpan, liggend op het terrein van Camping de Lakens, wordt voor een weekend lang omgetoverd tot een vrijplaats voor sportievelingen zoals surfers en kiters, maar ook creatievelingen, muziekliefhebbers, natuurliefhebbers, ouders met kinderen en natuurlijk de campinggasten van de Lakens.

De Surfana vibe
De duinpan wordt met gerecyclede materialen omgetoverd tot een compleet dorp. Laat je opslokken door de mooie omgeving, het strand, de blije mensen, lekker eten, allerlei activiteiten en toffe muziek. En vergeet na al die prikkels niet even te ontspannen in de sauna of een hottub! Omschrijving van de sfeer? Liefde, Passie & Vrijheid!

PROGRAMMA

Clinics
Tijdens het festival kun je deelnemen aan vele soorten watersport clinics zoals surfen, kitesurfen en suppen. Maar het aanbod is veel breder; zo is er een creatieve knutsel-hoek, yogales, een wijnproeverij, kan je onder begeleiding van een gids door de duinen op zoek naar eetbare planten, kan je de iris van je oog laten bekijken door een iriscopist of jezelf in een ijsbad dopen. En dat is slechts het topje van de ijsberg. Alles is gericht op leren, doen en ervaren. Tevens is er een uitgebreid kinderprogramma.

Live muziek
De beste beloning na een dag vol inspanning en activiteiten krijg je ’s avonds, wanneer je met een mix van surfers en levensgenieters midden in duinpan staat te dansen op bijvoorbeeld The Rootsriders, My Baby, OKA of een van de vele andere getalenteerde muzikanten en bands. De 2016 lineup vind je op de website. Ook overdag kan je je hart ophalen aan bijzondere sing en songwriters en bandjes, of gewoon even komen dansen bij de DJ booth.

Kwalitatief (biologisch) eten
Het festival hecht enorm veel waarde aan goed en betaalbaar eten en verwacht een scala aan verrassende restaurantjes en foodtrucks. Gezond, lekker, biologisch, en met meer dan genoeg keuze voor vegetarische en veganistische eters.

Bijzondere locatie
Surfana Festival vindt plaats op Camping De Lakens te Bloemendaal aan Zee, middenin een duinpan aangrenzend aan het strand én het natuurgebied Kennemerduinland.

Of je nu nieuwe dingen wilt leren tijdens de clinics, een lekker weekend wilt surfen, een weekendje weg wil met het gezin of simpelweg wilt genieten van de fijne vibes: iedereen is welkom!

Info
10, 11 & 12 juni – Bloemendaal aan Zee
Een toegangskaart voor het gehele weekend inclusief kamperen kost 110,- euro. Tevens zullen er dagkaarten te koop zijn voor 35,- EUR. Kijk voor meer informatie op:

Website: www.surfanafestival.com.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)