Uniek initiatief van de vier grote culturele instellingen: Nalaten aan cultuur in Haarlem

0

De vier grote culturele organisaties in Haarlem, Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem, de Toneelschuur/Toneelschuur Producties, het Frans Hals Museum en Teylers Museum hebben de handen ineen geslagen om Nalaten aan cultuur in Haarlem te stimuleren.

Zij organiseren een informatieve bijeenkomst over Nalaten aan cultuur in Haarlem op maandag 11 maart van 10.00 tot 13.00 uur in het Frans Hals Museum op Groot Heiligland 62 in Haarlem. De toegang is gratis.

Tijdens de bijeenkomst vertelt kandidaat-notaris Adriaan Helmig over alle facetten van het nalaten, zijn er korte presentaties van de culturele organisaties en krijgt u een turbo tour door het museum.

Programma

  • 10.00 Inloop met koffie / thee
  • 10.15 Welkom door het Frans Hals Museum
  • 10.30 Uitleg van notaris Adriaan Helmig en vragen stellen
  • 11.00 Presentatie ‘Nalaten aan cultuur in Haarlem’
  • 11.30 Turbo tour door het Frans Hals Museum en de tentoonstelling Museum in Bloei
  • 12.00 Lunch met broodjes en gelegenheid tot napraten
  • 13.00 Einde

Wilt u meer weten over het opnemen van een Haarlemse culturele instelling in uw testament? Meldt u zich dan voor 4 maart a.s. bij Annette de Bock van de Toneelschuur via annette@toneelschuur.nl of tel. 023 – 5173 957.

Aanmelden
Maakt u van deze uitnodiging geen gebruik, maar wilt u wel meer informatie over nalaten aan cultuur in Haarlem? Aarzelt u dan niet om contact op te nemen met één van onderstaande contactpersonen. Wij sturen u graag meer informatie, of komen bij u langs voor een persoonlijke toelichting.