Boek & Schuur over Het temmen van de feeks – William Shakespeare

0

Op zaterdag 2 maart om 18.30 uur presenteren de Toneelschuur en Athenaeum Boekhandel Haarlem het programma ‘Boek & Schuur’. In deze editie draait het om ‘Het temmen van de feeks’ van William Shakespeare. Thijs Launspach gaat met regisseur Nina Spijkers in gesprek en ook schrijver Linda Duits schuift aan voor de inleiding.

Bij het ‘Boek & Schuur’ ticket zijn naast de inleiding en het bezoek aan de voorstelling een diner en literair geschenk inbegrepen. Interessant voor de Shakespeare-kenner maar ook voor de Shakespeare-leek! Het aantal plaatsen is beperkt, dus tijdig reserveren wordt aangeraden.

In Het temmen van de feeks van Toneelschuur Producties (premiere donderdag 28 feb) laat regisseur Nina Spijkers alle vrouwenrollen door mannen spelen en alle mannenrollen door vrouwen. Een feestelijke voorstelling met nepwimpers, muziek en de prachtige taal van Shakespeare.

Het literaire gesprek vindt plaats onder leiding van psycholoog, schrijver en moderator Thijs Launspach met regisseur Nina Spijkers en Linda Duits, schrijver en onderzoeker gespecialiseerd in onder andere gender- en mediastudies.

Programma Boek&Schuur Het temmen van de feeks (Shakespeare):

  • 18:30 uur: Literair gesprek in de bibliotheek van de Toneelschuur
  • 19:30 uur: Dagmenu in Café Toneelschuur (hoofdgerecht plus koffie met bonbon) met een wijntje
  • 20:30 uur: Theatervoorstelling Het temmen van de feeks

Info
Boek & Schuur over Het temmen van de feeks – William Shakespeare
Zaterdag 2 maart, 18.30 uur
Toneelschuur, Lange Begijnestraat 9, 2011 HH Haarlem
Entree: € 47,50, te bestellen via www.toneelschuur.nl of 023-5173910