Pizzakoerier overvallen

1

Op vrijdagavond is in Haarlem een 16-jarige pizzakoerier uit Bloemendaal slachtoffer geworden van een beroving.

Rond 21.25 uur reed de pizzakoerier op de fiets richting de Ripperdastraat in Haarlem om een bestelling af te leveren. Toen hij bij het adres aankwam werd hij aangesproken door twee jongens van 20-25 jaar oud.

Het tweetal vroeg of het slachtoffer geld kon wisselen. Toen het slachtoffer zijn portemonnee tevoorschijn haalde pakte een van de jongens de portemonnee uit zijn handen. Een van de jongens heeft geprobeerd het slachtoffer in een wurggreep te houden maar het slachtoffer kon zich verweren. Hierop zijn de twee jongens met de pizza en de portemonnee weggerend in de richting van het station. De 16-jarige pizzakoerier raakte niet gewond.

Getuigenoproep
Heeft u iets gezien of informatie over deze beroving? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem kan ook via 0800-7000.

1 REACTIE

Comments are closed.