Uitstelgedrag? W-Team klaart de klus!

0

Op klaarlichte dag is een nietsvermoedend gezin in de Van Zeggelenbuurt in Haarlem onlangs verrast door het W-Team van Werkspot.nl: drie vakmannen met elk een eigen specialisme.

Annemargriet, Gerben en hun twee jonge kinderen werden door Werkspot op pad gestuurd, terwijl de hal werd vernieuwd door de stukadoor. Tegelijkertijd nam de schilder een deur voor zijn rekening en de tegelzetter gaf het toilet een make-over.

Ondanks dat we zelf steeds meer klussen in huis, blijven sommige karweitjes langer dan 4 jaar liggen. Ruim 64% van de Nederlanders geeft aan zich te ergeren aan uitgestelde klussen in en rondom het huis. Bij ruim de helft daarvan leidt het zelfs tot ruzie met een partner (bron: Centraal Beheer). ‘Geen tijd’ is een veelgehoord excuus en de gedachte aan het werk geeft ons vaak al stress. Dit leidt tot uitstelgedrag en dat is volgens Werkspot niet nodig: ‘Een vakman kan jouw to-do-lijst flink verkorten door lang uitgesteld werk uit handen te nemen.

Naar verwachting zal het W-Team vaker langs deuren gaan om deze boodschap, verpakt als verrassing, te verspreiden. Annemargriet is blij met het resultaat: ‘Ik ben opgelucht, dit maakt ons lijstje een stuk korter.’ Bekijk de video waarin het gezin verrast werd.

Werkspot is marktleider in Nederland met 360.000 geplaatste klussen per jaar, 11.000 aangesloten vakmensen en ruim 268.000 reviews van consumenten.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)