Voorleesuurtje op de woensdagmiddag in de bieb

Wat doe jij op woensdagmiddag? Je gaat naar het voorleesuurtje in de Bibliotheek!

0

Vanaf woensdag 18 september lezen we elke woensdag van 15:00 – 15:30 uur voor aan jonge kinderen in de Bibliotheek Haarlem Centrum (Gasthuisstraat 32), Haarlem Noord (Planetenlaan 170), Haarlem Oost (Leonard Springerlaan 5), Haarlem Schalkwijk (Fie Carelsenplein 2), Bennebroek (Kerklaan 6) en Hillegom (Sportlaan 1). Het voorleesuurtje is voor kinderen van 4 tot en met 6 jaar en is gratis bij te wonen. Je hoeft je niet van tevoren aan te melden.

Wat is er fijner dan luisteren naar een gek, leuk, spannend of mooi verhaal? Voorlezen aan jonge kinderen stimuleert de taalontwikkeling en prikkelt de fantasie. Elke week behandelen we een nieuw thema! Soms gaan we in op iets dat heel actueel is, een andere keer pakken we gewoon een superleuk boekje uit de kast.

De voorleesvrijwilligers zoeken de boeken voor het voorleesuurtje met veel zorg uit. Kom samen met je (klein)kind gezellig luisteren naar de mooiste verhalen en leer nieuwe kinderboekenschrijvers kennen. Neem na afloop een flinke stapel boeken mee naar huis voor nog meer voorleesplezier.

Info
Elke woensdag van 18/09/19 t/m 24/06/20 | 15:00 – 15:30 uur | Gratis | Kinderen 4 t/m 6 jaar

  • de Bibliotheek Haarlem Centrum (Gasthuisstraat 32)
  • de Bibliotheek Haarlem Noord (Planetenlaan 170)
  • de Bibliotheek Haarlem Oost (Leonard Springerlaan 170)
  • de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk (Fie Carelsenplein 2)
  • de Bibliotheek Bennebroek (Kerklaan 6)
  • de Bibliotheek Hillegom (Sportlaan 1)

Voor meer informatie: www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)