Hoe word ik een beroemde blogger?

0

Workshops door kinderboekenschrijfster en blogger Niki Smit

Vind jij mode, kleding én schrijven leuk? En wil je dit met anderen delen in een blog? Ben je 8, 9, 10, 11 of 12 jaar oud? Dan is de workshop Hoe word ik een beroemde blogger, gegeven door de bekende kinderboekenschrijfster Niki Smit écht iets voor jou.

De workshop vindt tweemaal plaats: op vrijdag 2 juni, van 15:30 – 17:00 uur in de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk (Fie Carelsenplein 2) en op vrijdag 16 juni van 15:30 – 17:00 uur in de Bibliotheek Haarlem Noord (Planetenlaan 170). De workshops zijn gratis bij te wonen, maar reserveer wel een kaartje online via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.

Fashion bloggers they’re everywhere! Ze plaatsen goed gelezen posts op het wereldwijde web, zitten front row bij de hotste fashion shows en op straat zijn ze een geliefd slachtoffer van street style fotografen.

Kinderboekenschrijfster en blogger Niki Smit is dol op mode en schreef het boek 100 % Coco; dagboek van een modeblogger.

Ben jij ook dol op mode? Wil jij leren bloggen? Dan wil je natuurlijk ook dat iedereen jouw blog gaat lezen. Maar hoe doe je dat? Wat is een goede blog? Voor wie wil je schrijven? Waar haal je je foto’s vandaan? Hoe zit het met copyright?

Info

  • Vrijdag 2 juni| 15:30 – 17:00 uur | Gratis | Kinderen 8 t/m 12 jaar
    de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk, Fie Carelsenplein 2 in Haarlem
  • Vrijdag 16 juni | 15:30 – 17:00 uur | Gratis | Kinderen 8 t/m 12 jaar
    de Bibliotheek Haarlem Noord, Planetenlaan 170 in Haarlem

Meer informatie via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.