Laatste kans om in te schrijven voor Shoot Your Shot #15

Inschrijven kan tot 3 oktober

0

Wil jij graag laten zien hoe jij de wereld ziet door een cameralens? Ben jij tussen de 15 en 21 jaar en word je helemaal wild van korte films maken? Meld je aan voor Shoot your Shot #15, dé film-competitie voor Haarlem en omstreken. Inschrijven kan tot donderdag 3 oktober op www.shootyourshot.nl.

Deelname aan Shoot Your Shot # kost 10 euro. Hiervoor krijg je twee hele interessante workshops door professionals uit de filmwereld; op 10 oktober een tips & tricksworkshop, gegeven door filmregisseur Shady El Hamus van de roadmovie “De Libi” en op 31 oktober een montageworkshop i.s.w. met Open Studio.

De film die je gaat maken is minimaal 1 minuut en maximaal 5 minuten lang. Je bent helemaal vrij om het genre of de vorm te kiezen, zolang het overkoepelende thema maar WILD is. Hoe je dat invult is aan jou. Na een voorselectie door de Filmschuur worden de geselecteerde films vertoond tijdens de zeer feestelijke finale op zondag 8 december om 15.00 uur waarbij de films worden beoordeeld door een jury van professionals uit de filmwereld. Ook het publiek kan stemmen op haar favoriete film.

De winnende film wordt gedurende één week als voorfilm vertoond in de Filmschuur. Daarnaast krijgt de winnaar een waardebon van Open Studio én een plek in de jongerenjury van het Nederlands Filmfestival!

Heb je al wilde plannen?! Meld je voor 3 oktober aan op www.shootyourshot.nl en wie weet draait jouw film binnenkort in de Filmschuur!

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)