Wijkfestival ‘Europandemonium’

0

Op zondagmiddag 22 september 2019 van 14.00 tot 17.00 uur wordt de muurschildering “An uncertain journey” van de Spaanse street artist David de la Mano feestelijk geopend op het Europanterrein (plein Koningsteinstraat / Petrus Planciusstraat).

Het kunstwerk is ontstaan uit een burgerinitiatief om mensen in de wijk te verbinden, met dank aan het leefbaarheids- en initiatievenbudget van de Gemeente Haarlem, de Wijkraad Rozenprieel en Vomar Voordeelmarkt.

Om dit te vieren zal columnist / dichter Joshua Baumgarten (‘The Irrational Library’) een gelegenheidsgedicht voordragen geïnspireerd op deze muurschildering en zullen de Haarlemse rockabilly band ‘Rusty Bastards’ en powerpop-band ‘Murkinbone’ het geheel muzikaal omlijsten. Naast de onthulling zijn er voor kinderen spelletjes en een dansworkshop en is er ruimte om met elkaar wat te drinken en een hapje te eten.

Het programma

14.00 aanvang, start spelletjes en dansworkshop
14.45 officiële onthulling ‘An uncertain journey’
15.00 LIVE Rusty Bastards
15.30 Gelegenheidsgedicht Joshua Baumgarten
16.00 LIVE Murkinbone
17.00 Einde

Kom allemaal genieten van het prachtige kunstwerk van David de la Mano en een stevig potje rock-’n-roll! Toegang is gratis.

Advertentie