Schrijf mee met het Groot Dictee der Nederlandse Taal

Doe mee via een livestreamverbinding in de Bibliotheek Haarlem Centrum

0

Doe jij niets liever dan teksten doorvlooien op spelfouten? Zet jij altijd de puntjes op de i? Kortom: is taal, zeg maar, helemaal jouw ding? Kom dan zaterdag 2 november je kennis van het Nederlands op de proef stellen tijdens het Groot Dictee der Nederlandse Taal in de Bibliotheek Haarlem Centrum (Gasthuisstraat 32).

In de Doelenzaal kijken en luisteren we naar de web-uitzending van De Taalstaat, het radioprogramma van Frits Spits dat live wordt uitgezonden vanuit de Bibliotheek in de Broederenkerk in Zutphen. Gerdi Verbeet, oud-voorzitter van de Tweede Kamer én oud-lerares Nederlands leest het dictee voor. De tekst is weer afkomstig van schrijver en taalkundige Wim Daniëls.

De inloop van het dictee is om 10:30 uur, het dictee gaat om stipt 11:00 uur van start. Pen in de aanslag en schrijven maar! Ook valt er iets te winnen! Reserveer je gratis kaartje online via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.

Info
Zaterdag 2 november | Inloop: 10:30 uur; dictee van 11:00 tot 13:00 uur | Gratis
de Bibliotheek Haarlem Centrum, Gasthuisstraat 32 in Haarlem

Advertentie
Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)