Kunstboekensale in de Vishal

2

Op zaterdag 14 en zondag 15 december van 11.00 tot 17.00 uur vindt in de Vishal voor de derde keer een kunstboekensale plaats. De boeken worden gratis ingebracht door personen die kunstenaarsvereniging De Vishal een warm hart toedragen. De opbrengst komt geheel ten goede aan De Vishal.

Onder meer monografieën over kunstenaars, historische overzichten, boeken over stromingen, schilders, beeldhouwers, tekenaars en bouwkundigen, fotoboeken en fraaie plaatwerken worden tegen zeer civiele prijzen aangeboden. Ook liefhebbers van tekenaars en strips (de ‘negende kunst’) zullen iets van hun gading aantreffen.

Boeken schenken
Behalve tot aanschaf van boeken over te gaan kan men dit initiatief ook steunen door zelf kunstboeken ter beschikking te stellen. Alleen gave exemplaren komen hiervoor in aanmerking. Schenkingen kunnen worden ingeleverd tot en met 8 december tijdens openingstijden en van 9 tot en met 12 december tussen 11.00 en 14.00 uur.

2 REACTIES

Comments are closed.