Concert Lucie Horsch (blokfluit) en Alexandra Nepomnyashchaya (klavecimbel)

0

Lucie Horsch, de internationale sensatie van de blokfluitwereld, en klaveciniste Alexandra Nepomnyashchaya geven zondag 26 januari om 11.00 uur een concert in het gemeentehuis van Bloemendaal. De zeer getalenteerde musici spelen een programma met muziek van o.a. Telemann, Castello, Bach, Händel en De Boismortier.

De 20-jarige blokfluitiste Lucie Horsch is één van de grootste muzikale talenten van haar generatie en een veelgevraagd solist in binnen- en buitenland. Als 9-jarige speelde zij al op het Kinderprinsengrachtconcert, in 2013 won zij het Prinses Christina Concours en in 2016 kreeg zij de Concertgebouw Young Talent Award uitgereikt. Haar eerste cd met werken van Antonio Vivaldi werd overal juichend ontvangen; zij ontving er in 2018 de Edison Klassiek Award voor. In februari 2019 verscheen haar tweede album, Baroque Journey, dat werd bekroond met de prestigieuze Opus Klassik Award.

Tijdens het concert op zondag 26 januari wordt Lucie op klavecimbel begeleid door Alexandra Nepomnyashchaya. Alexandra kreeg haar opleiding in Moskou en studeerde in 2013 af aan het Conservatorium van Amsterdam. Zij won onder andere de eerste prijs op het Klavecimbel Concours van Sint-Petersburg en het Volkonsky Internationaal Klavecimbel Concours in Moskou. Twee jonge toppers dus die beiden al internationaal carrière hebben gemaakt.

Stichting Muzenforum organiseert ieder jaar van september t/m april acht zondagochtend-concerten die worden gegeven in het gemeentehuis van Bloemendaal in Overveen.

Info
Datum: Zondag 26 januari 2020
Aanvang: 11.00 uur (zaal open om 10.30 uur)
Adres: Bloemendaalseweg 158, 2051 GJ Bloemendaal
Entree: Toegangsprijs € 22,- ,CJP/Jongeren tot 26 jaar € 11,-
Voorverkoop: Bij boekhandel Papyrium in Bloemendaal en bij Primera in Overveen. Of reserveren door een mail te sturen naar info@muzenforum.nl

Inhoud kan niet worden weergegeven door uw cookie voorkeuren!

Dit komt omdat “Google Maps” cookies gebruikt die u niet toestaat. Wilt u deze inhoud toch zien dan dient u op toestaan te klikken: klik hier om uw voorkeuren te openen.

Advertentie
Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)