Berenjacht voor de kids

0

In deze tijd is het vooral voor kinderen moeilijk om zichzelf op een leuke manier bezig te houden. U kunt nu meehelpen om de kinderen wat afleiding te geven: berenjacht.

Nu speeltuinen, parken en andere gelegenheden voor de kids verboden toegang zijn blijft er voor de kleinsten niet zo heel veel over om de dag door te komen. Iedereen kan echter op eenvoudige wijze helpen om de kinderen wat extra vermaak te geven.

Hoe werkt het? U zet een knuffelbeer voor het raam (of meerdere). De kinderen gaan al wandelend met hun ouders op zoek naar deze beren. Het is geen wedstrijd. Ook moeten natuurlijk de geldende beperkende regels in verband met het coronavirus in acht worden gehouden.

Het idee is overgewaaid uit Australië en Engeland. Er is een Facebookpagina met meer informatie over deze bezigheid voor de kids in deze coronatijd.

Advertentie