Fantasierijke peuterspeelscholen van Haarlem Effect bieden leerzame opvang

0

Grootouders kunnen in deze tijd (vaak) niet meer oppassen op hun kleinkinderen. Om ouders met een vitaal beroep niet in de knel te laten komen met hun werk/kinderopvang, bood Haarlem Effect hun kinderen van 2-4 jaar opvang aan. Nu de opvang voor alle kinderen weer open kan gaan, blijven ook deze kinderen uiteraard nog steeds welkom.

Het is belangrijk dat kinderen hun talenten leren kennen en benutten. De leidsters van de peuterspeelscholen willen dat de peuters vertrouwen krijgen in zichzelf en moedigen ze daarin aan en geven complimentjes. Ook bereiden de pedagogisch medewerkers ze zo goed mogelijk voor om straks op de basisschool zelfredzaam te zijn. Haarlem Effect kiest er daarom voor de term peuterspeelscholen voortaan te gebruiken in plaats van peuterspeelzalen, omdat de peuters meer geboden wordt dan alleen opvang.

De peuters kunnen uiteraard lekker knutselen, veel experimenteren met knippen, plakken, verf en klei maar ook samen buitenspelen. De fantasierijke peuterspeelscholen van Haarlem Effect bieden veel uitdaging voor peuters. Dit alles gebeurt wel met een pedagogische insteek.

Ouders die overwegen om hun peuter naar de peuterspeelschool te brengen, kunnen vrijblijvend een kijkje nemen! Bel voor een afspraak met de locatie van uw voorkeur.

Wilt u meer informatie over planning, plaatsing of tarieven? Bel dan op maandag of donderdag het bedrijfsbureau op 023-5322547.

Advertentie
Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in: (Geleverd door FeedBurner)