Elektrische deelscooters GO Sharing nu ook in Haarlem

0

De groene elektrische deelscooters van GO Sharing zijn vanaf vandaag ook in Haarlem terug te vinden. De 100 deelscooters die het bedrijf in de stad heeft geplaatst, zijn via de GO Sharing app terug te vinden en te gebruiken. Gemeente Haarlem vindt de komst van het elektrisch deelvervoer “een belangrijke bijdrage aan het doel om het verkeer in Haarlem te verduurzamen.

Haarlem is de 14e regio in Nederland waar de deelscooters van GO Sharing rijden. Iedereen met een rijbewijs en de GO Sharing app kan gebruik maken van de duurzame dienst. De scooters zijn 24 uur per dag beschikbaar en 100% elektrisch. De batterijen worden opgeladen met stroom uit duurzame bronnen. De scooters zijn vanaf vandaag terug te vinden in het gebied van het Vondelkwartier tot de Leidsevaartbuurt en de Oude Amsterdamsebuurt, Van Zeggelenbuurt, Parkwijk, de Waarderweg en de Europaweg.

Van bezit naar gebruik wanneer je het nodig hebt
GO Sharing, dat sinds vorige maand een jaar bestaat, heeft als doel de manier hoe we met vervoer omgaan te veranderen. “Wij willen een gedragsverandering teweeg brengen van ‘iedereen een eigen voertuig’ naar ‘gebruik wanneer je het nodig hebt’. En dat doen we op een duurzame manier, met elektrisch deelvervoer. Zo zorgen we samen met onze gebruikers voor minder verkeersopstoppingen en het terugdringen van de ruimtebestemming voor parkeerplaatsen. Met het deelvervoer dragen gebruikers niet alleen bij aan een beter leefmilieu, het scheelt ook in de portemonnee: je hebt geen eigendomskosten en betaalt dus alleen per minuut die je reist, vanaf 23 cent,” zegt Raymon Pouwels, CEO GO Sharing.

- Advertentie -
Vorig artikelCoronamonument in Spaarne Gasthuis
Volgend artikelRaadslid Mostapha El Aichi ( CDA) wil “jeugdlintje” voor jonge helden
redactie
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.