Derde gedichtenbundel Lucas Kruse

0

Aanstaande dinsdag 23-02-2021 verschijnt het derde boek van Lucas Kruse, ‘Corona verjaart’, waarin hij in 50 gedichtjes op dichterlijke wijze verslag doet van een jaar corona, speels, humoristisch, ernstig en actueel.

De bundel is fraai vormgegeven. Het voorwoord is geschreven door professor Marc van Oostendorp. In twee radioprogramma’s is al aandacht aan enkele gedichtjes van Lucas besteed: ‘De Taalstaat’ van Frits Spits en ‘Goeiedag Haandrikman’ van Radio 5.

De helft van de opbrengst van de boekjes zal door Lucas worden gekoppeld aan een goed doel.

 

Het boekje kost zonder portokosten 10 euro, met portokosten: 14 euro, en is bij Lucas zelf te bestellen: L.A.A. Kruse, NL75 ABNA 0880 3545 26.

 

 

- Advertentie -
Vorig artikel8,2 miljoen voor ontwikkelzone Zuidwest
Volgend artikelMuziekakkoord voor de regio Zuid-Kennemerland dichtbij
redactie
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.