Goede Zaken strooit met complimenten

Complimenteer lokale ondernemers!

0

Maandag 1 maart is het Nationale Complimentendag. Bij uitstek een gelegenheid om lokale ondernemers te complimenteren. Want zeker in coronatijden kan een opbeurend woord geen kwaad. Onze ondernemers uit stad en streek verdienen een compliment omdat ze doorbijten, de hoop niet opgeven, blijven vernieuwen, bezorgd zijn om hun personeel en klanten of om welke andere reden dan ook. Doet u mee?

Kent u ondernemers in Haarlem, Bloemendaal, Heemstede, Zandvoort, Velsen of Haarlemmermeer die een compliment verdienen? Winkeliers, mkb-bedrijven, horecaondernemers, zakelijke dienstverleners. Heel groot of piepklein. Gevestigde namen of net gestart. Het maakt niet uit. Strooien maar met die complimenten!

U kunt op twee manieren meedoen

  1. Vertel ons via goedezaken@decoalitie.nl wie u wilt complimenteren en waarom. Dat kan tot en met dinsdag 23 februari. | Wij selecteren de drie meest aansprekende complimenten en zetten deze ondernemers op de Goede Zaken-pagina van dinsdag 2 maart in het zonnetje. Daarnaast krijgen deze ondernemer bezoek van de Complimenten Koerier, die hen een mooi prijzenpakket bezorgt dat bestaat uit:
    • Een zakenlunch voor 2 personen bij restaurant Brouwerskolkje Exclusief in Overveen.
    • Een gift set van Rituals in Haarlem
    • ‘Het ABC van Annie MG’ van Joke Linders, beschikbaar gesteld door boekhandel De Vries Van Stockum in Haarlem
    • ‘Schipperen als levenskunst’, beschikbaar gesteld door auteur Marret Kramer
  2. Deel op 1 maart online een compliment uit | Op goedezaken.nu/zakelijkcompliment/ vindt u een aantal afbeeldingen met complimenten die u kunt downloaden. Plaatst de afbeelding op maandag 1 maart op uw eigen social media-kanaal en zet daar bij welke ondernemer u een compliment geeft en waarom.

De complimentenactie is een initiatief van Goede Zaken, in samenwerking met reclamebureau The Locals uit Haarlem, en wordt mede mogelijk gemaakt door:

Krans Notarissen | Rituals Haarlem | Brouwerskolkje Exclusief | Goede Zaken | The Locals | boekhandel De Vries Van Stockum

 

 

- Advertentie -
Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in: (Geleverd door FeedBurner)