SeniorWeb Haarlem over Digitaal Nalaten

0

Op woensdag 3 maart om 10 uur houdt SeniorWeb Haarlem weer een online spreekuur via het programma Zoom. Hier kunt u terecht met vragen en problemen over computers, smartphones en tablets. Het spreekuur wordt voorafgegaan door een korte presentatie over Digitaal Nalaten.

Wat laat u na uw overlijden allemaal achter op het internet? Misschien geen onderwerp waar u graag over praat maar wel belangrijk. Veel mensen hebben allerlei accounts, denk aan, Google, Microsoft, Facebook, Twitter, te veel om op te noemen.

Het is goed om daar nu al over na te denken en actie te ondernemen waar dat mogelijk is. Tijdens de presentatie van woensdag 3 maart laat een medewerker van SeniorWeb Haarlem u zien wat u nu al kunt doen om dat goed te regelen.

Voor het spreekuur dient u zich aan te melden op 06-22092895 (ook via Whatsapp) of via de website: www.seniorwebhaarlem.nl

Als u ook uw e-mailadres opgeeft kunt u van tevoren een korte uitleg krijgen over het programma Zoom. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Voor meer informatie:
06-22092895 of ga naar onderstaande website:

 

 

- Advertentie -
Vorig artikelManon Duintjer interviewt Jessica Durlacher in livestream Schrijvers op zondag
Volgend artikelControleren van aangifte dit jaar extra belangrijk
redactie
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.