Doortrappen Haarlem van start

0

Doortrappen gaat van start in de gemeente Haarlem. Doortrappen is voor mensen die angstig zijn geworden in het verkeer en moeite hebben met fietsen. Maar ook voor mensen die het leuk vinden om te fietsen!

Bij Doortrappen Haarlem staan verschillende professionals voor de deelnemers klaar denk aan fietslessen, een fysiotherapeut of product advies.

Op dinsdagmiddag 20 april worden de eerste fietsfit oefeningen georganiseerd bij Vitaal Haarlem op het voetbalveld van Alliance’22. Bij Sport- en Revalidatiecentrum Haarlem (Noord) kunnen inwoners elke zondag langs voor een adviesgesprek.

Voor vragen over het programma Doortrappen mail je naar Lisa van SportSupport: ldenouden@sportsupport.nl.

 

 

 

- Advertentie -
Vorig artikelDe Blauwe Tram keert terug in Haarlem
Volgend artikelInformatiebijeenkomst hormonale therapie bij borstkanker
redactie
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.