Informatiebijeenkomst hormonale therapie bij borstkanker

0

Deze informatiebijeenkomst is voor mensen met borstkanker en hun naasten. U krijgt uitleg over wat hormoontherapie is, wanneer hormoontherapie nodig is, welke hormoontherapieën er zijn en de bijwerkingen. Ook kunt u uw vragen stellen en ervaringen delen.

Datum en tijd bijeenkomst:
Dinsdag 20 april 2021
Van 19.30 – 21.00 uur
digitaal via het platform Zoom,

Sprekers:
Verpleegkundig specialisten oncologie van het Spaarne Gasthuis

Inschrijven (verplicht):
Vanwege het coronavirus bieden wij u deze bijeenkomst digitaal aan via het platform Zoom. Als u zich aanmeldt bij een van de inloophuizen ontvangt u een paar dagen voor de bijeenkomst een mail met daarin de gegevens over het inloggen en deelnemen via Zoom.

Inschrijven:

Meer informatie
Heeft u vragen over deze bijeenkomst of over Zoom? Neem dan contact op met de afdeling patiëntenvoorlichting van het Spaarne Gasthuis via
patientenvoorlichting@spaarnegasthuis.nl of via (023) 224 2060. Of belt u met een van de inloophuizen.

 

 

 

- Advertentie -
Vorig artikelDoortrappen Haarlem van start
Volgend artikelFilmschuur maakt tijdens lockdown ‘Haarlem op Film’ beschikbaar voor ouderen in zorgcentra
redactie
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.