Robin Holsappel en Tekno ontwerpen miniatuur truck om spierziekte Duchenne de wereld uit te helpen

0

Op 16 april lanceerde Tekno in samenwerking met Robin Holsappel, de 29-jarige truckfotograaf die aan de spierziekte Duchenne lijdt, een speciaal miniatuurmodel om geld op te halen voor stichting Duchenne Parent Project. Tekno doneert de gehele opbrengst aan deze stichting, zodat zij in staat zijn om meer en beter onderzoek naar Duchenne Spierdystrofie te doen en hiermee geneesmiddelen te ontwikkelen die de afbraak van spieren kunnen stoppen of vertragen. Doe je mee?

Wie in de truckerswereld kent hem niet? Robin Holsappel, de man die al vele trucks op de foto heeft gezet. Zijn droom om vrachtwagenchauffeur te worden, kan Robin helaas niet realiseren door de spierziekte Duchenne waar hij aan lijdt. Wereldwijd komt Duchenne voor bij één op de vijftigduizend mensen, voornamelijk bij jongens. Bij deze spierziekte breken de spieren – en uiteindelijk de hartspier – langzaam af, omdat het eiwit dat zorgt voor de stevigheid van spiercellen bij mensen met Duchenne ontbreekt.

Om de gevolgen van Duchenne Spierdystrofie te stoppen of vertragen, is veel onderzoek – en dus geld – nodig. Tekno draagt hier met liefde haar steentje aan bij door het waarmaken van een andere droom van Robin: de introductie van een eigen Tekno miniatuurmodel. Geheel naar Robins ontwerp is een flitsend model gerealiseerd. Gedurende dit gehele proces is Robin nauw betrokken gebleven bij de verwezenlijking van zijn model én droom. De miniatuur truck is exclusief uitgebracht om geld op te halen voor stichting Duchenne Parent Project. De opbrengst gaat dan ook geheel naar deze stichting.

Ook jij kan jouw steentje bijdragen aan het uit de wereld helpen van de spierziekte Duchenne. Bestel het exclusieve model op de website van Tekno:

 

 

- Advertentie -
Vorig artikelNationale Finale Prinses Christina Concours
Volgend artikelTipTopTuinen fleurt heel Haarlem en omgeving op
redactie
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.