SeniorWeb Haarlem houdt presentatie over Slim huis, slimme apparaten

0

Het SeniorWeb Haarlem houdt tot het eind van het seizoen online spreekuren op de woensdagmorgen vanaf 10 uur. Hier kunt u terecht met vragen en problemen op het gebied van computers, tablets en smartphones. Voorafgaand aan het spreekuur is er een korte presentatie over een actueel thema.

Het programma voor de komende weken

28 april – Slim huis, slimme apparaten!
Dat is handig! Met uw telefoon de verwarming aanzetten. Of uw robot stofzuiger het zware werk laten doen. De mogelijkheden zijn legio. Ook op het gebied van gezondheid. Bijvoorbeeld uw bloeddruk opmeten of uw suikerwaarde doorgeven. En als u naar bed wilt laat u uw robot gewoon de gordijnen sluiten. Het huis van de toekomst!

5 mei – Geen spreekuur.

12 mei -De browser Edge.
Het internetprogramma Edge staat standaard op computers met Windows 10. Het programma was nooit zo populair maar is de laatste jaren sterk verbeterd. Edge kent de functie InPrivate. Gegevens over bezochte websites worden niet bewaard op de pc als u klaar bent met internetten. Handig als u een cadeau zoekt voor uw partner of internet op een gezamenlijke computer. Met een InPrivate-venster is uw privacy gewaarborgd.

De spreekuren zijn gratis en gaan via het programma Zoom. Als u uw email adres doorgeeft geven wij u van tevoren een korte uitleg over het programma Zoom.

Tevens geven wij korte cursussen van 2 lessen via Zoom. U kunt zelf aangeven waar uw belangstelling ligt. Denk aan mappen en bestanden (de verkenner in Windows 10), routeplanners, tekstverwerking, Google Foto’s, smartphone, slim op pad, kortom, teveel om op te noemen.

Als u zich aanmeldt komt u op een lijst te staan en bij voldoende belangstelling gaan wij organiseren. De cursussen kosten € 5,00.

Voor alle activiteiten geldt: aanmelden op telefoonnummer 06-22092895 (ook via Whatsapp) of via onze website www.seniorwebhaarlem.nl.


 

 

- Advertentie -
Vorig artikelNationaal Museumonderzoek 2021: Ondanks corona blijft de binding tussen musea en publiek onverminderd sterk
Volgend artikelWe geven de oorlog een gezicht
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.