Singer-songwriters gezocht

0
Gerson Main. Ingezonden pr foto.
Gerson Main. Ingezonden pr foto.

Op zaterdag 11 maart organiseert de Schuur een speciale Singer-songwriter editie van Loading Dock Café, onder leiding van Gerson Main.

Gerson Main kreeg bekendheid door zijn samenwerkingen met Dio, Typhoon, Akwasi en Sarah Jane. Ooit brak hij door in het programma ‘de beste singer songwriters’ en vele platen verder neemt hij het publiek nog altijd mee in zijn originele blik op de wereld. Dansbare poëzie, eigenzinnige levensliederen en caribische country, zo omschrijft Gerson zijn eigen muziek. Afgelopen januari speelde hij nog de grote zaal van de Schuur plat met zijn prachtige muziek.

Talenten gezocht
Speciaal voor deze editie van Loading Dock Café kunnen singer-songwriting talenten zich opgeven voor een masterclass van Gerson Main. Op zaterdagmiddag 11 maart hebben de talenten een intensieve werksessie met Gerson en andere singer-songwriting talenten waarin gewerkt wordt aan de eigen song én talenten met en van elkaar leren. ’s Avonds gaan ze meteen het podium op.

Optredens
Publiek is van harte welkom om alleen te komen genieten van een muzikale, funky avond waarbij het onder het genot van een drankje kennis kan maken met nieuwe songs van nieuw talent. En Gerson Main speelt natuurlijk ook een aantal (nieuwe) liedjes. We gaan om 21:00u van start.  Toegang is gratis, kaarten kunnen worden gereserveerd via de website van de Schuur. Organisatie van de avond is in handen van Mike van Wetten.

Aanmelden
We selecteren vijf talenten voor deze masterclass. Talenten kunnen zien vóór 9 maart opgeven door een filmpje met een song en een korte introductie te sturen naar programmering@schuur.nl. Deelname aan de masterclass is gratis.

Meer informatie over Gerson Main
In 2016 bracht Gerson Main zijn debuutplaat ‘De Slechtste Singer-songwriter van Nederland’ uit. Daar volgde meteen een clubtour op door het hele land. Hij speelde ook op festivals waaronder Lowlands, Solar en Reggae Geel, Oerol en de Parade. In 2017 maakte en speelde hij zijn eerste muziekvoorstelling ‘Ga weg, maar blijf’. In de jaren daarna is Gerson naast optreden vooral gaan schrijven voor zichzelf en andere artiesten. Op dit moment is hij bezig met zijn tweede album dat vergezeld gaat worden door een theatervoorstelling en een dichtbundel, met als centraal thema ‘Het ouder worden.’

 

 

 

 

 

- Advertentie -