Mogelijk geschoten op parkeerplaats Planetenlaan

0

Op donderdag 24 juni 2021 rond 19.00 uur kreeg de politie een melding dat op een parkeerplaats aan de Planetenlaan geschoten zou zijn. Hierna zou een auto met twee inzittenden zijn weggereden.

Toen politieagenten arriveerden kregen zij van een oplettende getuige een kenteken door. Deze auto werd kort daarna, met een ingeslagen voorruit, aangetroffen in de Solostraat. Vervolgens kwam de 22-jarige auto-eigenaar uit Velsen-Noord uit een woning gelopen en werd door de politie aangehouden. Bij de verdachte werd geen vuurwapen aangetroffen. Ook in de woning waar de Velsenaar uit kwam lopen, werd niets gevonden. Naar de tweede inzittende werd onder andere met behulp van de politiehelikopter gezocht, maar deze werd niet meer aangetroffen.

Voorruit auto vernield
De voorruit van de auto werd vernield door een jongeman die daarna de nabijgelegen supermarkt zou zijn ingelopen. Hier verklaarden aanwezigen in de winkel dat de man een wondje had aan zijn been en vlak daarna het pand weer verliet. De politie maakte ook naar deze persoon een zoekslag in de omgeving, ook hij werd niet meer gevonden.

Getuigen gezocht
Wat zich precies heeft afgespeeld op de parkeerplaats aan de Planetenlaan, is nog onduidelijk. Ook of er überhaupt geschoten is, wordt door de politie onderzocht. De recherche doet hier onderzoek naar en is op zoek naar getuigen.

Heeft u iets gezien of gehoord? Of heeft u andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek? Meld u zich dan bij de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.


 

 

 

- Advertentie -