Stadsschouwburg stelt podium beschikbaar voor eindmusicals

Puur & Stadsschouwburg & Philharmonie bezorgen zeven basisscholen een onvergetelijke avond

0

Het is die tijd van het jaar: de eindmusicals van groep 8 worden opgevoerd en de diploma’s worden uitgereikt. Vorig jaar vond in de Stadsschouwburg de eindmusical plaats van groep 8 van de Voorwegschool uit Heemstede. En toen dit jaar bleek dat de 1,5 meter nog steeds in acht genomen zal worden, heeft de Stadsschouwburg & Philharmonie samen met haar trouwe sponsor PUUR* Makelaars besloten om twee weken lang het podium van de Stadsschouwburg beschikbaar te stellen voor de groep 8 musical van basisscholen in de regio.

Kinderen krijgen hierdoor de unieke kans om op te treden op een echt podium. En tijdens de repetities is het zelfs mogelijk om een rondleiding door het gebouw te krijgen. De zaal is beschikbaar voor maximaal 100 bezoekers, zodat elke leerling zijn of haar familie mee kan nemen om deze speciale afsluiting van de basisschool-jaren mee te maken.

Sietze Weersma, ouder van de Vrije School Kennemerland: “Vanmorgen bij het naar school gaan zei mijn zoon: “ik heb er zo’n zin in. Het is toch bijna niet te geloven dat ik straks met mijn basgitaar in de Schouwburg op het podium mag optreden!”. Nou dat is dus gebeurd. Je zag de kinderen genieten van deze bijzondere gebeurtenis en ze speelden de sterren van hemel.

De scholen die ontvangen worden zijn: Vrije School Kennemerland, OBS de Globe, Dalton Basisschool de Molenwiek, OBS Bornwaterschool, Aloysiusschool, R.k. Basisschool de Talenten en De Beatrixschool.

 

 

 

- Advertentie -
Vorig artikel‘Aan zee’-wandeling met auteur Martin Hendriksma
Volgend artikelKinderopvangtoeslag in de zomer? Check je gegevens
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.