Wolproeverij op de Happy Days bij Happy Crafts Haarlem

0
Ingezonden foto Happy Crafts Haarlem.
Ingezonden foto Happy Crafts Haarlem.

Het is 14 mei feest bij Happy Crafts, de creatieve wolwinkel in één van de gouden straatjes van Haarlem. Vlak voor de Coronapandemie opende deze snoepwinkel voor de haak-, brei- en borduurliefhebbers. Na de opening moest de winkel al direct omgaan met alle maatregelen en sluitingen waardoor veel activiteiten niet door konden gaan. Maar gelukkig kunnen we nu weer mooie activiteiten organiseren. Zoals de eerste Happy Days waar je kunt snoepen van ons wolproeverij en meer.

Hakende man
DenDennis, Nederlands bekendste mannelijke haker, geeft het startsein voor een dag vol feestelijkheden, creatieve inspiratie en aanbiedingen. De bezoekers van de binnenstad zullen hem al hakend overal in de stad tegen kunnen komen. Krijgt hij de bezoekers van Haarlem aan het haken of breien?

Wolproeverij en acties
Op de Happy Days kun je meedoen aan een uitgebreide wolproeverij, onder het genot van een hapje en drankje. “Proef” verschillende materialen en ontdek wat je het mooiste en fijnste vindt. Daarnaast zijn er op de dag zelf veel acties en aanbiedingen.

Handwerken is voor iedereen
Tijdens corona zaten veel mensen thuis en is handwerken nóg populairder geworden. Het ontspant, je maakt iets unieks en wat je zelf maakt is altijd mooier!

Heb je zin om binnenkort weer met een nieuw handwerk project te starten? Dan kun je uiteraard altijd langskomen in de Happy Crafts-winkel voor persoonlijk advies. We denken graag met je mee en hebben ook handige en unieke pakketten voor je samengesteld, zodat je eenvoudig kunt beginnen met handwerken; of je nou een gevorderde handwerker bent of voor het eerst een naald oppakt. Uiteraard kun je ook terecht voor alle losse materialen die je voor je project nodig hebt; een groot en kleurrijk assortiment garens en accessoires kleurt onze vrolijke inrichting.

Nieuwe shopmanager
Tijdens de Happy Days kun je ook direct kennismaken met onze nieuwe shopmanager Femke. Femke is een ervaren handwerkster, die niet kan wachten om de klanten te ontvangen en van advies te voorzien.

Samen met oprichtster Rachel Swaab, de hakende man DenDennis, Linda Modderman (bekend van vele mooie designs) e.a. zal ze op de Happy Days iedereen graag van goed advies voorzien.

Happy Crafts: wat je zelf maakt is mooier
Happy Crafts richt zich op iedereen die houdt van breien, borduren en haken én op diegene die wil beginnen met handwerken. In onze winkel in Haarlem vind je een uitgebreid assortiment brei-, borduur- en haakartikelen. Van de nieuwste patronen tot onze unieke brei- en haakpakketten en mooie cadeaus.

Of je nu zelf graag een mooie trui breidt, een deken haakt of een kraamcadeau wilt borduren, wij hebben de juiste handwerkproducten in huis. Wij werken met de meest kwalitatieve topmerken als Durable, DMC, Schachenmayr, Clover, Knitpro, Lang Yarns en Scheepjes.

Inspirerende workshops
Regelmatig organiseert Happy Crafts in de winkel interactieve workshops en meet-and-greets met bekende mensen uit de handwerkwereld zoals blog(st)ers en auteurs. Tijdens deze evenementen leer je nieuwe technieken en worden tips & tricks uitgewisseld. Ook kun je altijd advies vragen. De bijeenkomsten zijn een gezellig samenzijn met andere enthousiastelingen die graag handwerken.

 

 

 

 

- Advertentie -

Geef een reactie