25 jaar Libelle Zomerweek

0

Tijdschrift Libelle viert van donderdag 19 t/m woensdag 25 mei 2022 gelukkig weer haar jaarlijkse evenement, de Libelle Zomerweek. Deze keer een jubileum, want de Libelle Zomerweek bestaat 25 jaar. En het event begint op een splinternieuwe locatie: Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen.

De Libelle Zomerweek is het grootste buitenfeest van Nederland en hét feest voor vriendinnen. Het event biedt voor ieder wat wils, van optredens van bekende artiesten, workshops, masterclasses, heel veel shopping stands én bezoekers ontmoeten er de Libelle-redactie. Het complete programma is te vinden op libellezomerweek.nl.

VERTROUWD & VERNIEUWEND
Tijdens deze editie (best of 25 jaar Libelle Zomerweek) is het beste van de afgelopen decennia gebundeld. Naast oude bekenden zoals Jan, Jans en de kinderen, Rob Peetoom en Het Kooktheater zijn er columnisten en vloggers aanwezig in drie verschillende Libelle-huizen. Op het event zijn masterclasses, modeshows, honderden shops, photo booths, duizenden workshop plekken, nieuwscafé, make-overs én heel veel tuin- en wooninspiratie te vinden.

Tijdens deze extra feestelijke jubileumeditie treden verschillende bekende artiesten op als OG3NE, Nielson, Trijntje Oosterhuis, BENR, Bastiaan Ragas met Basband en Mart Hoogkamer. Qmusic zorgt dagelijks met de Afterparty voor een swingende afsluiter.

MOEDERDAG KORTING
Om moeders in het zonnetje te zetten is er tot en met 8 mei een speciale Moederdagaanbieding op libellezomerweek.nl/moederdag. Dagtickets zijn te koop via libellezomerweek.nl/tickets.

IN HET KORT
Wat: Libelle Zomerweek
Wanneer: Donderdag 19 t/m woensdag 25 mei 2022
Waar: EXPO Haarlemmermeer in Vijfhuizen
Meer informatie: libellezomerweek.nl

 

 

 

- Advertentie -

Geef een reactie