Gluren bij de Buren sluit binnenkort inschrijvingen

0

Op 3 juli vindt Gluren bij de Buren plaats in Haarlem, voor het eerst vinden optredens zowel in tuinen, als huiskamers van enthousiaste Haarlemmers plaats. Tot nu toe hebben onder andere singer/songwriters en theateracts de weg gevonden naar het aanmeldformulier.

De organisatie is op zoek naar een nog bontere verzameling van acts, zodat ze tijdens Gluren bij de Buren kan laten zien wat Haarlem echt in huis heeft. Ook enthousiaste huiskamer- en tuineigenaren die graag een act willen hosten, kunnen zich nog aanmelden. Aanmelden kan tot 22 mei via glurenbijdeburen.nl.

Organisator Dirkjan van Oord: “Iedereen die iets doet dat te maken heeft met podiumkunst, mag zich aanmelden. Als je er maar een tof optreden van kunt maken! En wil je een boeiende monoloog houden over je favoriete verzameling? Dan vinden we dat te gek. We zoeken naar de bontste verzameling acts die op 3 juli optreden in huiskamers en tuinen door de hele buurt!

Tot en met 22 mei kan iedereen zich aanmelden om deel te nemen. Alle wijken doen mee.
Meer informatie en aanmelden: www.glurenbijdeburen.nl.

Gluren bij de Buren wordt georganiseerd door Stichting de Bühne.

Algemene informatie
Datum: zondag 3 juli 2022
Tijden: 13:00 – 18:00 uur
Entree: Pay what you can
Website: www.glurenbijdeburen.nl

Gluren bij de Buren 2022 vindt plaats in Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Assen, Baarn, Bloemendaal, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Dordrecht, Emmen, Haarlem, Harderwijk, Helmond, Hilversum, Huissen, Leiden, Maastricht, Nieuwegein, Nijkerk, Nissewaard, Roermond, Sittard-Geleen, Soest, Stichtse Vecht, Utrecht, Venlo, Wageningen, Woerden, Zaanstad, Zeist, Zutphen en Zwolle.

 

 

 

- Advertentie -

Geef een reactie