Boekpresentatie Eric Coolen Heemstede In Klare Lijn

0

Op zaterdag 9 juli gaf Eric Coolen een presentatie en signeersessie van zijn boek Heemstede In Klare Lijn. Deze officiële presentatie was bij boekhandel Blokker in Heemstede.

Eric vertelde deze middag over het boek, zijn werkwijze en zijn connectie met Heemstede. Mooi was zijn verhaal achter deze en andere illustraties. In het boek Heemstede In Klare Lijn zijn ook illustraties van verdwenen Heemsteedse gebouwen te vinden onder andere het Minerva-theater en Centrum 111. Afsluitend was er een signeer- en preegsessie waar Eric een reliëf (preeg) aanbracht in het boek om het nog unieker en exclusief voor de bezitter te maken.

De eerste druk van het boek was in de voorverkoop uitverkocht. De dag voor de presentatie was de tweede druk verschenen en daarvan waren er nog maar 50 exemplaren op voorraad. De tweede druk van het boek raakte deze middag uitverkocht. De derde druk wordt a.s. maandag besteld.

Een reportage van Foto Ad Schaap.

 

 

 

- Advertentie -