Documentaire The desire to live, Armeense wijn en hapjes in de Pletterij

0

Op woensdag 13 juli wordt in de Pletterij de documentaire The desire to live (2021) van de Armeense regisseur Mariam Avetisyan vertoond. De ambassade van Armenië is gastheer op deze avond.

The Desire to Live is een documentaire van de Armeense regisseur Mariam Avetisyan, producer Peter Bahlawanian met muziek van componist: Alan Derian en de stem van Anne Bedian. De documentaire toont de effecten van de oorlog op de burgers van Artsakh-Armenië en hun levensonderhoud.

Na de documentaire is er een Q&A met de regisseur Mariam Avetisyan, Harry van Bommel (oud- Tweede Kamerlid SP), Martijn van Helwert (oud- Tweede Kamerlid CDA) en Gerhard Hoogers- Universitair hoofddocent Staatsrecht. Moderator is Jan Hoekema.

Er wordt Armeense wijn en eten geserveerd.

Van 18.00- 19.00 uur is er inloop met hapjes en wijn. Om 19.00 uur start de documentaire. Na een korte pauze vindt het debat met de gasten plaats. Om ca 21.30 zal het debat ten einde zijn en kan het publiek zich andermaal tegoed doen aan de Armeene hapjes en drankjes.

Pletterij debat en cultuur
Lange Herenvest 122
2011 BX Haarlem

 

 

 

 

- Advertentie -