De Pletterij start, in samenwerking met Haarlems Weekblad en NH Nieuws een nieuwe serie: Politiek Café. Daags na de raadsvergadering blikken we terug op wat de afgelopen weken in politiek Haarlem is gebeurd. Welke discussies zijn gevoerd, welke besluiten zijn genomen, wie vielen er op.

Presentatoren Joost Verhagen (Haarlems Weekblad), Geja Sikma (NH Nieuws) en Jan Hoekema (Pletterij) blikken terug op de afgelopen weken. Daarna worden de hoofdrolspelers van de afgelopen periode geïnterviewd waarna we met muziek afsluiten.

Het programma is voor publiek toegankelijk en is ook te volgen via de livestream. De livestream is gratis volgen via de homepage van de website, onze Facebook-pagina en ons Youtube-kanaal en nu ook op de websites van het Haarlems Weekblad en NH Nieuws. Na afloop zijn ze als podcast terug te zien op het YouTube-kanaal van de Pletterij.

Gasten: Moussa Aynan (Jouw Haarlem) over het terrassenbeleid en Ziggy Klazes (Groen Links) en Nienke Klazinga (VVD) over de (on)wenselijkheid van reclameverboden. Suzan Nicolai van Stem in de Stad doet een column over het tekort aan opvang voor (on)gedocumenteerden.

Info
23 september 2022, 17:00-18:00 uur
Pletterij debat en cultuur
Lange Herenvest 122
2011 BX Haarlem

 

 

Related Posts

- Advertentie -

Geef een reactie