Meerdere voertuigen bekrast in Haarlem

0

In de nacht van zaterdag op zondag zijn in- en rond de Ten Katestraat in Haarlem zeker dertien voertuigen bekrast met een scherp voorwerp. Rond 09.00 uur werd dit door diverse autobezitters ontdekt.

Een getuige die rond 02.00 uur thuis kwam heeft toen geen krassen op auto’s gezien. Vermoedelijk heeft de vernieling pas later in de nacht plaats gevonden. Vermoedelijk is de verdachte van de vernielingen vanaf de Zomerkade de Ten Katestraat ingelopen richting de Koetsveldstraat; dit gezien het sporenbeeld / spoor van vernielingen. De politie zoekt getuigen.

Mensen die iets gezien hebben worden verzocht contact op te nemen met 0900-8844. De politie heeft de getroffen autobezitters op de hoogte gesteld. Nog geen aangifte gedaan? Doe dit dan via internet: www.politie.nl/aangifte-of-melding-doen.

- Advertentie -