Huiswerkbegeleiding in de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk

0

Kan je kind wel wat hulp gebruiken met lezen, spelling of rekenen? Of vindt je puber het moeilijk om het huiswerk te organiseren?

Vanaf 1 september geeft de Stichting StudieMax elke week bijles aan leerlingen van de basisschool en het voortgezet onderwijs in de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk, Fie Carelsenplein 2 in Haarlem. StudieMax heeft veel ervaring en geeft ook huiswerkbegeleiding in alle Bibliotheken in Amsterdam.

Voor veel kinderen is de Bibliotheek een vertrouwde omgeving met lees- en studieboeken en directe toegang tot informatie. Tijdens een intakegesprek wordt gekeken waar hulp nodig is. Er is extra aandacht voor leesvaardigheid en bij leerlingen van het voortgezet onderwijs is extra aandacht voor de kernvakken wiskunde, Nederlands en Engels. De huiswerkbegeleiding is gericht op het wegwerken van leerachterstanden en je kind te leren zo goed mogelijk het huiswerk te maken. Zo kan je kind zelfvertrouwen ontwikkelen en (weer) met plezier naar school gaan.

Op www.studiemax.nl lees je meer over de huiswerkbegeleiding en hoe je je kind kunt inschrijven. Of kom even langs in de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk, Fie Carelsenplein 2 in Haarlem.

Voor informatie kun je contact opnemen met Aureen Harthoorn of Anja de Groot, telefoon 023 5115300 of stuur een e-mail naar educatie@bibliotheekzuidkennemerland.nl.

- Advertentie -