Landschap Noord-Holland doet ‘Natuurlijk Zaken’

0

Landschap Noord-Holland wil haar positie in de markt versterken en haar opdrachtgevers nog beter van dienst zijn. Dat doet zij vanaf nu via Natuurlijke Zaken.

Vanuit Natuurlijke Zaken levert Landschap Noord-Holland een totaalaanbod aan producten en diensten op het gebied van natuur, landschap en cultuurhistorie. Natuurlijke Zaken werkt kostendekkend en heeft geen winstoogmerk.

Dat Landschap Noord-Holland een zakelijke markt bedient is niet nieuw. Dat doet de stichting al jaren. Landschap Noord-Holland voert opdrachten uit voor een keur aan klanten zoals de overheid, waterschappen, recreatieschappen, collega-natuurorganisaties, bedrijven en particulieren. Dat deed Landschap Noord-Holland tot nu toe vanuit drie verschillende disciplines met een scala aan producten. Maar de organisatie zocht naar een andere marktbenadering en een concept om beter zichtbaar te zijn.

Met de introductie van Natuurlijke Zaken voegt Landschap Noord-Holland al haar producten samen tot één dienstenpakket. Met alle voordelen die daarbij horen. Want alle kennis, middelen en relaties die Landschap Noord-Holland als maatschappelijke organisatie in huis heeft, kunnen worden ingezet voor projecten van opdrachtgevers. Dat maakt Natuurlijke Zaken een aantrekkelijke partner voor uiteenlopende natuurprojecten.

De groene producten van Natuurlijke Zaken zijn te vinden op www.natuurlijkezaken.nl. Nieuw is dat een vaste adviseur opdrachtgevers persoonlijk verder helpt. Natuurlijke Zaken heeft gekozen voor een klantgerichte aanpak en kwalitatief hoogwaardige producten.

- Advertentie -