Rosanne Philippens & Julien Quentin in de Oude Kerk, met als speciale gast Julia Philippens

0

Vrijdag 8 januari in de Oude Kerk in Heemstede

Sinds het winnen van het prestigieuze Nationaal Vioolconcours (in de volksmond ‘Oskar Back Concours’) is haar ster rijzende. Zij valt op door haar oprechte en open manier van presenteren en haar vermogen heel direct te communiceren met het publiek. In het najaar van 2014 won zij de eerste prijs op het Internationaal Vioolconcours in Freiburg.

Kort geleden is zij de samenwerking aangegaan met Julien Quentin, een veelgevraagd Franse pianist, die woonachtig is in Berlijn en te zien was in o.a. het Concertgebouw in Amsterdam en de Carnegie Hall in New York.

Rosanne’s zus Julia, speciale gast tijdens dit unieke optreden, speelt ook viool, maar zij kiest voor een ander genre: jazz. Zij geeft hoofdvak les jazzviool aan het Conservatorium van Amsterdam. Julia is mede-oprichtster van het Fuse String Ensemble dat met regelmaat te zien is in het tv-programma Studio Witteman en 28 november j.l. voor een zeer enthousiast publiek in de Oude Kerk speelde.

Gevarieerd programma
Het wordt een waar muziekfeestje met deze drie musici en een gevarieerd programma met o.a: Fauré, Saint-Saëns, Ysaye en Shostakovich.

Info
Rosanne Philippens & Julien Quentin, met als gast Julia Philippens
Vrijdag 8 januari 2016 – Oude Kerk – aanvang: 20:15 uur, entree: € 19,50

Kaarten via www.podiaheemstede.nl of aan de kassa van Theater de Luifel, Herenweg 96, Heemstede op werkdagen tussen 9 en 12 uur of voorafgaand aan de voorstelling. Let op: gesloten van 24 december tot 4 januari.

- Advertentie -