Drietal aangehouden voor vernieling

0

Op zondagmorgen hield de politie drie personen aan op verdenking van vernieling in een parkeergarage aan het Stationsplein in Haarlem. Het ging om mannen van 25 en 26 jaar oud uit Zwanenburg, Haarlem en Hoofddorp.

Omstreeks 03.20 uur kreeg de politie een melding van de bewaking van de parkeergarage dat drie personen de slagbomen aan het vernielen waren in de parkeergarage. Doordat de politie in de buurt was konden de verdachten al op de Lange Herenstraat worden aangehouden.

Bij hun aanhouding probeerden de verdachten te ontkomen, één van hen bedreigde de politiemensen. Uiteindelijk konden de mannen op het politiebureau worden ingesloten.

Advertentie
Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)